تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

جزوات و تکالیف مربوط به رشته کارافرینی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران همراه با نام استاد درس مربوطه .


دسته بندی سایت


برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 4
  • بازدید دیروز : 3
  • بازدید کل : 18261

معجون سیر و لیمو ترش


معجون سیر و لیمو ترش

لیمو و سیر

 

معجونی شفا بخش برای باز کردن رگهای بسته شد قلب و واریس


عصاره سیر و لیموترش وب سایت دکتر ابو الحبیب متخصص طب اسلا می _ سنتی _ایرانی ( جدید )عصاره سیر – لیمو ترش – عسل و عرق نعناع

1- مصرف عصاره : اگر دچار رسوب و گرفتگی در داخل رگهای بدن خود شده اید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا با انجام دستور زیر گرفتگی رگها پس از این ، شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است ، روزی نصف استکان (معادل CC30) از این شربت غلیظ و طبیعی را میل نمایید، تا به کلی مرض شما را برطرف گرداند.

2- طرز تهیه : تعداد 30 حبۀ سیررا پوست گرفته با 5 عدد لیموترش متوسط همراه با پوست که قبلاً هسته های آن را درآورده اید، در همزن برقی بریزید. پس از آن که همۀ محتویات در میکسر له شد آنرا با یک لیتر آب و چهار قاشق غذاخوری عسل و یک فنجان عرق نعناع مخلوط نموده و کمی بجوشانید (نکته مهم: فقط و فقط، یک بار جوش ضعیف بخورد). پس از سرد شدن، آنرا از صافی رد نموده و عصاره صاف شده را داخل یک شیشه ریخته و در داخل یخچال نگهداری کنید. ضمناً کسانی که رماتیسم،MS یا طبع سرد داشته و یا اینکه از خوردن ترشیجات مثل لیموترش، افت فشار خون پیدا می کنند بایستی از تعداد لیموترش کمتری استفاده نمایند.

3- طریقه مصرف : همانطور که قبلاً نیز گفته شد، روزانه نصف استکان متوسط (معادل CC 30) از این مایع را بعد از ناهار میل نمایید. پس از سپری شدن سه هفته از مصرف مداوم این عصارۀ طبیعی، احساس جوانی و شادابی در سراسر وجودتان تقویت خواهد شد و بدین ترتیب تمامی گرفتگی های عروق بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش و عروق واریسی ریز شما به حالت عادی خود باز خواهد گشت. به یاد داشته باشید که پس از مصرف یک دوره سه هفته ای از عصارۀ پیشنهادی فوق بایستی هفت روز از خوردن آن امتناع کرده و سپس دومین دورۀ مصرف سه هفته ای را به همان شکل قبلی اجرا کنید. به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود. این دورۀ درمان سه هفته ایِ ارزان، موثر و بی ضرر را می بایست در اواخر هر فصل مجدداً تکرار کرد. توضیح: به منظور تسریع در امر باز کنندگی عروق میتوانیدعلاوه بر معجون فوق هر صبح ناشتا نصف استکان روغن زیتون+ یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه را با هم مخلوط کرده و بطور یکجا سر بکشید. مصرف ترکیبات سیر و لیموترش و روغن زیتون و زردچوبه با هم به روش توصیه شده می توانند علاوه بر داشتن خاصیت بازکنندگی عروق، سنگ های مختلف و رسوبات کلسیمی بدن شما را نیز از بین ببرند.

4- بوی سیر : با خوردن مایع فوق، هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد (امتحان کنید). 5- خواص شربت : نیروهای شفا بخش معجون سیر و لیموترش، کاملاً خواص خود را پس از مصرف این مایع صاف شده، به شما نشان خواهند داد. افرادی که مبتلاً به کلسترول بد ( یعنیLDL بالا) بوده و رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد یا فشار خون داشته و یا اینکه مشکل چربی خون دارند، می توانند از این به بعد شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند و به فعالیت های بدنی و ورزش پرداخته ، زیرا مشکل انسداد رگهای آنها ، دیگر از بین رفته است.

 

معجون سیر و لیمو ترش
انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

دلمه


دلمه 

دلمه

 

مواد لازم : 

سبزی دلمه ( گشنیز + جعفری+نعناع+ریحان+پیازچه+شوید+ترخان)

لپه پخته شده نصف پیمانه

برنج پخته شده یک پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذا خوری 

فلفل دلمه یا برگ مو یا گوجه فرنگی یا بادمجان ( بسته به سلیقه خودتان که چه دلمه ای را دوست دارید )

گوجه فرنگی رنده شده 

نمک / فلفل سیاه 

آبلیمو به میزان لازم 

روغن مقداری

 

طرز تهیه : 

من دلمه فلفل دلمه ای رو براتون توضیح میدم شما میتوانید همین مراحل رو برای هر کدام از موادی که گفتم مثل بادمجان ٰ/ برگ مو / گوجه فرنگی انجام دهید . چون قرار است که مواد دلمه را داخل آنها بریزید . 

ابتدا سبزیها را شسته و ساطوری میکنیم . سپس داخل فلفل دلمه / بادمجان / گوجه را به احتیاط خالی میکنیم تا اسیبی به بدنه آن نرسد و سوراخ نشود . 

سبزی را با کمی روغن تفت میدهیم تا تیره شود. نیازی نیست که تا مرز سوختگی سرخ شود . سپس برنج پخته و لپه پخته را به ان اضافه میکنیم و یک عدد گوجه رنده شده را به آن اضافه میکنیم . نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم مقداری که آب گوجه کشیده شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در نصف استکان آب اضافه کرده و به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود . 

حالا فلفل / بادمجان / گوجه را که درونش را خالی کرده ایم برداشته و با احتیاط از موادمان پر میکنیم و در یک قابلمه کیپ تا کیپ میچینیم . باید به هم بچسبند تا در اثر پختن خودشان را ول نکنند و از هم نپاشند . سپس در یه کاسه یک قاشق غذاخوری رب را با مقداری آب مخلوط میکنیم و هم میزنیم آب را کم کم اضافه کنید تا جاییکه خیلی رقیق نباشد خیلی هم غلیظ نباشد . اگر مزه تند دوست دارید میتوانید به این سس هم فلفل اضافه کنید . مقداری آبلیمو هم میتوان به ان اضافه کرد تا طعم ترش تری بگیرد .این بستگی به ذائقه شما دارد . 

در آخر این سس را از کنار قابلمه به ارامی داخل قابلمه میریزیم سس باید تا دو سوم فلفل ها را بپوشاند یعنی سر فلفل ها باید از سس بیرون باشد . شعله گاز را خیلی کم کرده و اجزه میدهیم تا سس کم شود و به اندازه یک سوم ظرف شود . بعد از این زمان دلمه ها کاملا پخته اند . 

نوش جان 

نکات : 

*  دلمه گوجه فرنگی به دلیل بافت نرم گوجه خیلی حساس است حتما ازگوجه هایی که بدنه سفت تری دارند استفاده کنید . 

*  اگر دلمه گوجه میگذارید مواد داخل انرا که خارج کرده اید دور نریزید از انها برای خوش طعم کردن مواد داخل دلمه میتوانید استفاده کنید .

*  دلمه بادمجان را به دو صورت با پوست و پوست کنده میتوان درست کرد . کن پوست کنه را ترجیح میدهیم .

*  میتوان در یک قابلمه از همه انواع این دلمه ها هم پخت . 

*  اگر از برگ مو استفاده میکنید بهتر است ازه باشد تا لطیف تر شود . 

*  

دلمه
انتشار : ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

خمیر معرکه


خمیر معرکه 

 خمیر معرکه

 

مواد لازم : 

1 قاشق غذا خوری خمیر مایه 

1 لیوان آب ولرم ( شیر ولرم )

1 قاشق  غذاخوری شکر 

4 پیمانه یا 500 گرم آرد الک شده 

2 عدد تخم مرغ 

6 قاشق غذاخوری روغن 

1 قاشق عسل برای رو مال 

 

روش تهیه : 

1 قاشق غذا خوری شکر را داخل آب ولرم ریخته هم بزنید و سپس یک قاشق خمیر مایه را به ان اضافه کنید و درب آنرا بسته و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا عمل بیاید . 

1 عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید . سپس روغن ر اضافه کرده و هم بزنید و در اخر آب ولرم را اضافه کنید و مخلوط کنید . حالا نوبت آرد رسیده است . میزان آرد بستگی به مرغوبیت آن دارد برخی آردها اب بیشتری جذب میکنند و برخی کمتر . ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا جاییکه خمیر بدست آمده به دستتان نچسبد . 

سپس درب ظرف را بسته و آنرا به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا دو برابر شود . سپس فر را با درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا گرم شود در این فاصله خمیر را  روی سطح ارد پاشی شده خوب ورز دهید و به اندازه های دلخواه شکل دهید و روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و بگذارید تا فر گرم میشود استراحت کنند قبل از ورود به فر روی انرا بوسیله یک برس با زرده تخم مرغ  و زعفران و عسل زده شده رومال کنید و داخل فر قرار دهید .  

نکته :

* ارد زیاد باعث سفت شدن خمیر و نان میشود . به اندازه نیاز ارد اضافه کنید . 

* به جای اب میتوانید از شیر استفاده کنید . 

*داخل این خمیر میتوانید از هر ماده ای استفاده کنید . 

* اگر میخواهید خمیر شیرینی داشته باشید به تخم مرغتان  6 قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید .

خمیر معرکه
انتشار : ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

سیب زمینی تنوری کلاسیک


سیب زمینی

سیب زمینی تنوری کلاسیک

مواد لازم : 

- سیب زمینی پوست کنده و ورقه شده 2 کیلو گرم 

- فلفل سیاه نصف قشق چایخوری

- نمک 1 قاشق چایخوری

- آرده همه منظوره 3 قاشق غذاخوری

- آب مرغ یا سبزیجات ( گالینابلانکا )  1 فنجان

- شیر 2 فنجان

- کره 3 قاشق غذاخوری

- پیاز خلال شده 1 عدد

- پنیر چدار رنده شده 1 و نیم فنجان

- سیر له شده  4 حبه 

- پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان 

- برگ آویشن مقداری برای تزئین 

 

طرز تهیه : 

این غذا خیلی خوشمزه و به صرفه است و حتی برای مهمانی هم مناسب است که در کنار غذاهای دیگر یا عصرانه سرو شود . 

 

سیب زمینی

اول فر را روشن کنید روی 400 درجه فارنهایت . 

کره را در یک تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا سبک شوند . بعد سیر را اضافه کنید تا بوی آن بلند شود . پس ارد را اضافه کرده  هم بزنید تا گلوله نشود . 1 تا 2 دقیقه کافیست. نباید تغییر رنگ بدهد .

 

 

در ظرف دیگر آب مرغ یا سبزیجات را ریخته و این مواد را به آن اضافه کنید .  روی حرارت گذاشته 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیر و مک و فلفل و آویشن را اضافه کنید تا غلیظ شود به هم زدن ادامه دهید . وقتی کمی غلیظ شد تابه را از حرارت بردارید و کنار بگذارید . سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص فر که چرب کرده اید بچینید و روی آن از موادتان بریزید و پنیرها را روی آن در همه جا بریزید و یک لایه دیگر سیب زمینی بچینید و مجددا مواد و پنیر اضافه کنید تا تمام شود .

سیب زمینی

 روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد . سپس فویل را بردارید تا روی غذا هم برشته شود . در آخر روی آن را با اویشن تزئین کنید و میل نمایید . نوش جان . 

سیب زمینی

سیب زمینی تنوری کلاسیک
انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

کیک
انتشار : ۳۱ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

تخم مرغ برزخی


تخم مرغ برزخی 

 

ماد اولیه ( برای دو نفر ) : 

سیر 1 حبه 

گوجه فرنگی 3 عدد متوسط ( برای 2 نفر )

روغن به مقدار لازم 

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه 

تخم مرغ 1 عدد 

ریحان تازه چند پر 

 

طرز تهیه : 

روغن را داخل ماهی تابه ای کوچک بریزید و آنرا روی حرارت ملایم قرار دهید سیر را داخل آن رنده کنید و کمی تفت دهید تا جاییکه سبک شود اگر زیاد تفت دهید مزه بدی میگیرد . گوجه فرنگی رنده شده را داخل آن ریخته و کمی تفت دهید . نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید . وسط گوجه فرنگی را گود کرده و تخم مرغ را داخل آن بزنید . و درب آن را ببندید . 5 دقیقه صبر کنید و سپس درب آنرا بر دارید اگر سفیده پخته بود زیرش را خاموش کنید تا زرده مایع بماند . چند پر ریحان را روی آن بیندازید و نوش جان کنید . 

 

انتشار : ۳۰ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

لازانیا با سس سفید مخصوص


لازانیا با سس سفید 

 

لازانیا

مواد اولیه : 

نمک و فلفل سیاه مقداری 

پیاز ریز خرد شده 100 گرم 

نوار لازانیا 400 گرم 

قارچ خرد شده 6- 7 عدد 

گوشت چرخ کرده 100 گرم 

فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد متوسط 

ژامبون خرد شده 100 گرم 

سوسیس خرد شده 200 گرم 

اورگانو به مقدار لازم 

گوجه فرنگی 2 عدد رنده شده 

پنیر پیتزای ورقه ای  مقداری 

سس سفید مخصوص 1 پیمانه 

آرد قنادی 1 قاشق سوپ خوری 

کره 25 گرم 

لازانیا

طرز تهیه : 

در قابلمه آب و نمک و ورغن مایع بریزید و بگذارید تا بجوشد سپس  لازانیا ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه درون آن بپزید  و با دقت آبکش کنید تا نوارها بریده نشود و حتما زیر آب سرد بگیرید تا خنک شوند . 

در ماهی تابه ای روغن ریخته  و پیاز را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و به ترتیب قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید در این مرحله فلفل سیاه و اورگانو را اضافه کنید و خوب هم بزنید و زیرش را خاموش کنید تا سرد شود .

اکنون یک ظرف فر را برداشته و خوب چرب کنید و سپس نوارهای لازانیا را در کف ان بچینید و روی ان سس گوجه بزنید و از مایعی که اماده کرده اید روی ان ریخته و روی مواد اورگانو بپاشید و با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید و یک لایه دیگر از لازانیا را روی آن بگذارید . و این کار را تا زمانیکه مواد دارید ادامه دهید و هر چند تا لازانیا که می توانید با انها درست کنید . و در اخر سس مخصوص لازانیا را روی ان ریخته و پنیر پیتزای زنده شده را روی آن بپاشید و در فر قرار دهید تا با حرارت 220 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزد و در اخر شعله بالا را برای 1 دقیقه روشن کنید تا پنیر روی آن طلایی شود . 

سس سفید لازانیا : 

آرد را تفت دهید و قبل از اینکه رنگش تغییر کند کره را اضافه کنید و تند تند هم بزنید مراقب باشید روی دستتان نریزد بسیار داغ است و موجب سوختگی شدید می شود . سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید . و حالا شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا یکدست شود . و تا زمانیکه سس شما یک مایع غلیظ شود به هم زدن ادامه دهید ولی مراقب باشید زیاد روی شعله نباشد زیرا ارد زود سفت می شود . 

 

لازانیا با سس سفید مخصوص
انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

قورمه سبزی


طرز تهیه قورمه سبزی 

 

قورمه سبزی

 مواد اولیه : 

گوشت قورمه شده 350 گرم ( گردن یا راسته بهتر است )

لوبیا قرمز  پخته شده 1 و نیم پیمانه 

پیاز  متوسط   1 عدد 

سبزی قورمه سرخ شده 1 و نیم پیمانه 

آبلیمو  به میزان لازم 

لیمو عمانی متوسط 2 عدد 

روغن به میزان لازم 

رب گوجه 1 قاشق غذا خوری 

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان لازم 

 

طرز تهیه : 

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت میدهیم . و بعد از اینکه سبک شد به آن کمی زرد چوبه اضافه میکنیم . سپس گوشت را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا همه قسمتهای گوشت مقداری تغییر رنگ داده و سفید شود و سپس درب آنرا می گذاریم تا به مدت 5 دقیقه در آب خودش بپزد . 

سپس سبزی را که از قبل سرخ شده است به آن اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم . و لوبیا قرمز را اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم و رب را اضافه کرده و کمی هم میزنیم .  در این مرحله به اندازه ای که روی مواد را بگیرد ، آب جوش به آن اضافه میکنیم ( 2 لیوان ) و دو عدد لیمو امانی را داخل خورشت می اندازیم و  درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد . و در آخر ابلیمو ( یا نارنج ) و نمک را  اضافه میکنیم و هم میزنیم  و درب انرا گذاشته اجازه می دهیم تا 10 دقیقه دیگر بپزد . غذا برای سرو اماده است . 

نوش جان 

 

نکات :

هیچگاه لیمو امانی را در خورشت فشار ندهید باعث تلخی می شود . 

نمک را در اول غذا به آن اضافه نکنید باعث سفتی گوشت می شود . 

قورمه سبزی
انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

کوکی شکری ( شوگر کوکی )


کوکی شکری 

شوگر کوکی

مواد اولیه : 

 

آرد 390 گرم 

نمک نصف قاشق چایخوری 

کره یا روغن جامد 227 گرم 

شکر سفید 1 پیمانه 

تخم مرغ 2 عدد 

وانیل 2 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه : 

 

ارد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم . در ظرفی دیگر کره هم دما شده با محیط را با شکر توسط همزن مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود . سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و سپس وانیل را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم و کم کم ارد را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیری شود و سپس آنرا داخل دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن میکنیم و برای 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود و راحت قالب بخورد . بعد از قالب زدن در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه ( تا زمانیکه زیر کوکی ها مقداری طلایی شود ) قرار میدهیم . 

 

نکات : 

زیاد خمیر را ورز ندهید چون سفت می شود . 

به جای کره از روغن جامد هم میتوانید استفاده کنید . 

میتوانید خمیر را بیشتر از 2 ساعت هم در یخچال قرار دهید مشکلی ایجاد نمیشود . 

کوکی شکری ( شوگر کوکی )
انتشار : ۱۸ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

زرشک پلو با مرغ مجلسی


زرشک پلو با مرغ مجلسی 

زرشک پلو با مرغ

 

مواد لازم : 

مرغ تکه شده 1 کیلو گرم

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ 

رب گوجه 2 قاشق غذا خوری 

برگ بو 2 عدد 

چوب دارچین 2 تکه متوسط 

هل سبز 1 عدد

زغفران آب کرده 1 قاشق چایخوری  

زرشک به میزان لازم 

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمک فلفل سیاه و فلفل سفید به میزان لازم 

آب جوش مقداری 

 

طرز تهیه :

ابتدا مقداری روغن داخل ماهی تابه ریخته و پیازهای نگینی خرد شده را  به آن می افزائیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا سبک شود . در این مرحله زرد چوبه را به آن می افزائیم و کمی تفت داده و سپس تکه های مرغ را به آن اضافه میکنیم .  و درب ظرف را برای مدت 10 دقیقه میگذاریم تا با شعله کم بژزد و سژس در ظرف را برداشته و اجازه میدهیم آب غذا کشیده شود و مرغها سرخ شوند تا جائیکه طلایی شوند . باید مراقب باشید که پیازها نسوزند . 

مرغ سرخ شده

سپس برگ بو  هل را در دو جای مختلف ظرف میگذاریم و چوب دارچین ها را چند تکه کرده و در جاهای مختلف ظرف قرار میدهیم . و بعد از 5 دقیقه مقداری رب گوجه را با نصف زعفران آب کرده در ظرفی دیگر مخلوط میکنیم و آبلیمو یا آب نارنج را به آن می افزائیم و هم میزنیم . ادویه ها را هم به آن اضافه میکنیم و روی مرغها میمالیم . و درب ظرف را میگذاریم . بعد از 5 دقیقه مقداری آب جوش را از دیواره ظرف داخل مرغها میریزیم به طوریکه روی مرغها را نگیرد و رب روی مرغها شسته نشود تا نیمه کافی است . 

سپس درب ظرف را گذاشته و اجازه میدهیم که تا زمانیکه آب مرغ نصف شود بپزد و به سس تبدیل شود . حالا میتوانیم مرغها را سرو کنیم . برای زرشک پلو هم پلوی آبکش شده را بعد از اینکه دم کشید به اندازه 2 کف گیر برداشته و در ظرفی جدا گانه میریزیم . در ظرف دیگری مقداری کره یا روغن ریخته و زرشک و خلالها را در آن ریخته و مقداری شکر به آن می افزائیم و به اندازه 3 قاشق غذاخوری هم آب به آن اضافه کرده و مابقی زعفران را داخل آن میریزیم و کمی تفت میدهیم تا آب آن م شود ولی نباید کاملا خشک شود زیرا باید با آن دو کف گیر برنج مخلوط کنیم و روی برنج در دیس بکشیم و تزئین کنیم . 

 

 

زرشک پلو با مرغ مجلسی
انتشار : ۱۶ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم

آشنایی با گروههای غذایی


آشنایی با گروههای غذایی اصلی 

 

یکی از بهترین راهها برای برای اطمینان از تامین نیازمندیهای تغذیه ای بدن استفاده از 4 گروه اصلی مواد غذایی بر اساس هرم غذایی است . 

هرم غذایی از 4 گروه اصلی تشکیل شده است که عبارتند از : گروه نان و غلات - گروه میوه ها و سبزیجات - گروه شیر و لبنیات و گوشت و حبوبات - گروه چربیها و قندها . 

 

هرم غذایی

هرم غذایی 

مواد غذایی هر گروه تقریبا دارای ارزش غذایی یکسانی هستند و میتوان با رعایت مقادیر جایگزین از یکی به جای دیگری استفاده کرد . 

هرم غذایی یک راهنماست که تعادل ، تنوع و میزان سهم مورد نیاز روزانه افراد از گروههای غذایی را نشان می دهد . شکا هرم به نحوی ترسیم شده است که قاعده یا ضلع پایینی آنرا نان و غلات تشکیل میدهند که بزرگترین قسمت از هرم است که این نشان میدهد که هر فرد بیش از هر گروه دیگر باید از این گروه استفاده کند و به همین ترتیب تا به راس هرم که میرسیم یعنی چربیها و قندها از میزان استفاده افراد از آن گروههای غذایی کاسته میشود . و این نشان میدهد که هر فرد باید کمترین میزان استفاده از این گروه را داشته باشد .

لازم به ذکر است که غذاهای یک گروه از هرم نمی توانند به جای غذاهای گروه های دیگر هرم استفاده شوند و هیچکدام از گروههای غذایی هرم مهمتر از گروه دیگر نیست بلکه همه انها برای بدن نیاز هستند .

 

 

 

انتشار : ۱۵ فروردین ۱۳۹۵

برچسب های مهم



مطالب تصادفی

  • 3 مثال برای شرکتهای بین المللی با توجه به نوع مالکیت و ...
  • فرایند دریافت کارت بازرگانی
  • اولویتهای توسعه محصول بین المللی بر اساس مدل هافستد
  • مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری
  • نقد و بررسی مک دونالدز
  • معجون سیر و لیمو ترش
  • دلمه
  • خمیر معرکه
  • سیب زمینی تنوری کلاسیک
  • کیک

خیابان آزادی - نرسیده به پارک اوستا - خیابان زارع - نبش کوچه فاتح

جزوات و تکالیف مربوط به رشته کارافرینی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران را در این سایت بدون محدودیت دانلود نمایید و استفاده کنید .