دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
دلمه
مواد لازم :
سبزی دلمه ( گشنیز + جعفری+نعناع+ریحان+پیازچه+شوید+ترخان)
لپه پخته شده نصف پیمانه
برنج پخته شده یک پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه یا برگ مو یا گوجه فرنگی یا بادمجان ( بسته به سلیقه خودتان که چه دلمه ای را دوست دارید )
گوجه فرنگی رنده شده
نمک / فلفل سیاه
آبلیمو به میزان لازم
روغن مقداری
طرز تهیه :
من دلمه فلفل دلمه ای رو براتون توضیح میدم شما میتوانید همین مراحل رو برای هر کدام از موادی که گفتم مثل بادمجان ٰ/ برگ مو / گوجه فرنگی انجام دهید . چون قرار است که مواد دلمه را داخل آنها بریزید .
ابتدا سبزیها را شسته و ساطوری میکنیم . سپس داخل فلفل دلمه / بادمجان / گوجه را به احتیاط خالی میکنیم تا اسیبی به بدنه آن نرسد و سوراخ نشود .
سبزی را با کمی روغن تفت میدهیم تا تیره شود. نیازی نیست که تا مرز سوختگی سرخ شود . سپس برنج پخته و لپه پخته را به ان اضافه میکنیم و یک عدد گوجه رنده شده را به آن اضافه میکنیم . نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم مقداری که آب گوجه کشیده شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در نصف استکان آب اضافه کرده و به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود .
حالا فلفل / بادمجان / گوجه را که درونش را خالی کرده ایم برداشته و با احتیاط از موادمان پر میکنیم و در یک قابلمه کیپ تا کیپ میچینیم . باید به هم بچسبند تا در اثر پختن خودشان را ول نکنند و از هم نپاشند . سپس در یه کاسه یک قاشق غذاخوری رب را با مقداری آب مخلوط میکنیم و هم میزنیم آب را کم کم اضافه کنید تا جاییکه خیلی رقیق نباشد خیلی هم غلیظ نباشد . اگر مزه تند دوست دارید میتوانید به این سس هم فلفل اضافه کنید . مقداری آبلیمو هم میتوان به ان اضافه کرد تا طعم ترش تری بگیرد .این بستگی به ذائقه شما دارد .
در آخر این سس را از کنار قابلمه به ارامی داخل قابلمه میریزیم سس باید تا دو سوم فلفل ها را بپوشاند یعنی سر فلفل ها باید از سس بیرون باشد . شعله گاز را خیلی کم کرده و اجزه میدهیم تا سس کم شود و به اندازه یک سوم ظرف شود . بعد از این زمان دلمه ها کاملا پخته اند .
نوش جان
نکات :
* دلمه گوجه فرنگی به دلیل بافت نرم گوجه خیلی حساس است حتما ازگوجه هایی که بدنه سفت تری دارند استفاده کنید .
* اگر دلمه گوجه میگذارید مواد داخل انرا که خارج کرده اید دور نریزید از انها برای خوش طعم کردن مواد داخل دلمه میتوانید استفاده کنید .
* دلمه بادمجان را به دو صورت با پوست و پوست کنده میتوان درست کرد . کن پوست کنه را ترجیح میدهیم .
* میتوان در یک قابلمه از همه انواع این دلمه ها هم پخت .
* اگر از برگ مو استفاده میکنید بهتر است ازه باشد تا لطیف تر شود .
*
برچسب های مهم
کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام، آرزوی بسیاری از افراد است. اما، بسیاری از افراد در رسیدن به این هدف با مشکلاتی روبرو هستند. در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش منظم، نوشیدن برخی از نوشیدنی های طبیعی می تواند به شما در کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام کمک کند. در این راهنمای ... ...
کمبود اشتها، مشکلی شایع است که می تواند به دلایل مختلفی مانند استرس، اضطراب، افسردگی، بیماری های مختلف و یا حتی مصرف برخی از داروها ایجاد شود. این مشکل می تواند منجر به کاهش وزن، ضعف و بی حالی، و همچنین سوء تغذیه شود. در این راهنمای جامع، به بررسی کامل کمبود اشتها، از علل ... ...
نوروز، یکی از شادترین و پربرکت ترین جشن های ایرانیان است که با سفره های رنگارنگ و پر از خوراکی های خوشمزه همراه است. اما در کنار لذت بردن از این سنت دیرینه، حفظ سلامتی و تناسب اندام نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در این راهنمای جامع، به ارائه برنامه غذایی متعادل و ... ...
ویتامین C، یک ویتامین ضروری و محلول در آب است که نقش های حیاتی در بدن انسان ایفا می کند. در این تحقیق جامع، به بررسی موارد زیر در مورد ویتامین C می پردازیم: اهمیت ویتامین C: این بخش به بررسی نقش های حیاتی ویتامین C در بدن، مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به جذب آهن، ... ...