تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

جزوات و تکالیف مربوط به رشته کارافرینی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران همراه با نام استاد درس مربوطه .


دسته بندی سایت


برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 6
  • بازدید دیروز : 9
  • بازدید کل : 18205

زرشک پلو با مرغ مجلسی


زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ مجلسی 

زرشک پلو با مرغ

 

مواد لازم : 

مرغ تکه شده 1 کیلو گرم

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ 

رب گوجه 2 قاشق غذا خوری 

برگ بو 2 عدد 

چوب دارچین 2 تکه متوسط 

هل سبز 1 عدد

زغفران آب کرده 1 قاشق چایخوری  

زرشک به میزان لازم 

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمک فلفل سیاه و فلفل سفید به میزان لازم 

آب جوش مقداری 

 

طرز تهیه :

ابتدا مقداری روغن داخل ماهی تابه ریخته و پیازهای نگینی خرد شده را  به آن می افزائیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا سبک شود . در این مرحله زرد چوبه را به آن می افزائیم و کمی تفت داده و سپس تکه های مرغ را به آن اضافه میکنیم .  و درب ظرف را برای مدت 10 دقیقه میگذاریم تا با شعله کم بژزد و سژس در ظرف را برداشته و اجازه میدهیم آب غذا کشیده شود و مرغها سرخ شوند تا جائیکه طلایی شوند . باید مراقب باشید که پیازها نسوزند . 

مرغ سرخ شده

سپس برگ بو  هل را در دو جای مختلف ظرف میگذاریم و چوب دارچین ها را چند تکه کرده و در جاهای مختلف ظرف قرار میدهیم . و بعد از 5 دقیقه مقداری رب گوجه را با نصف زعفران آب کرده در ظرفی دیگر مخلوط میکنیم و آبلیمو یا آب نارنج را به آن می افزائیم و هم میزنیم . ادویه ها را هم به آن اضافه میکنیم و روی مرغها میمالیم . و درب ظرف را میگذاریم . بعد از 5 دقیقه مقداری آب جوش را از دیواره ظرف داخل مرغها میریزیم به طوریکه روی مرغها را نگیرد و رب روی مرغها شسته نشود تا نیمه کافی است . 

سپس درب ظرف را گذاشته و اجازه میدهیم که تا زمانیکه آب مرغ نصف شود بپزد و به سس تبدیل شود . حالا میتوانیم مرغها را سرو کنیم . برای زرشک پلو هم پلوی آبکش شده را بعد از اینکه دم کشید به اندازه 2 کف گیر برداشته و در ظرفی جدا گانه میریزیم . در ظرف دیگری مقداری کره یا روغن ریخته و زرشک و خلالها را در آن ریخته و مقداری شکر به آن می افزائیم و به اندازه 3 قاشق غذاخوری هم آب به آن اضافه کرده و مابقی زعفران را داخل آن میریزیم و کمی تفت میدهیم تا آب آن م شود ولی نباید کاملا خشک شود زیرا باید با آن دو کف گیر برنج مخلوط کنیم و روی برنج در دیس بکشیم و تزئین کنیم . 

 

 

  انتشار : ۱۶ فروردین ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 486

برچسب های مهم

رازهای تناسب اندام با نوشیدنی های چربی سوز و سم زدای طبیعی

رازهای تناسب اندام با نوشیدنی های چربی سوز و سم زدای طبیعی

کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام، آرزوی بسیاری از افراد است. اما، بسیاری از افراد در رسیدن به این هدف با مشکلاتی روبرو هستند. در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش منظم، نوشیدن برخی از نوشیدنی های طبیعی می تواند به شما در کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام کمک کند. در این راهنمای ... ...

راهنمای جامع کمبود اشتها

راهنمای جامع کمبود اشتها

کمبود اشتها، مشکلی شایع است که می تواند به دلایل مختلفی مانند استرس، اضطراب، افسردگی، بیماری های مختلف و یا حتی مصرف برخی از داروها ایجاد شود. این مشکل می تواند منجر به کاهش وزن، ضعف و بی حالی، و همچنین سوء تغذیه شود. در این راهنمای جامع، به بررسی کامل کمبود اشتها، از علل ... ...

راهنمای جامع برنامه غذایی در نوروز

راهنمای جامع برنامه غذایی در نوروز

نوروز، یکی از شادترین و پربرکت ترین جشن های ایرانیان است که با سفره های رنگارنگ و پر از خوراکی های خوشمزه همراه است. اما در کنار لذت بردن از این سنت دیرینه، حفظ سلامتی و تناسب اندام نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در این راهنمای جامع، به ارائه برنامه غذایی متعادل و ... ...

ویتامین C: خواص، فواید، کمبود و منابع

ویتامین C: خواص، فواید، کمبود و منابع

ویتامین C، یک ویتامین ضروری و محلول در آب است که نقش های حیاتی در بدن انسان ایفا می کند. در این تحقیق جامع، به بررسی موارد زیر در مورد ویتامین C می پردازیم: اهمیت ویتامین C: این بخش به بررسی نقش های حیاتی ویتامین C در بدن، مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به جذب آهن، ... ...


مطالب تصادفی

  • 3 مثال برای شرکتهای بین المللی با توجه به نوع مالکیت و ...
  • فرایند دریافت کارت بازرگانی
  • اولویتهای توسعه محصول بین المللی بر اساس مدل هافستد
  • مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری
  • نقد و بررسی مک دونالدز
  • معجون سیر و لیمو ترش
  • دلمه
  • خمیر معرکه
  • سیب زمینی تنوری کلاسیک
  • کیک

خیابان آزادی - نرسیده به پارک اوستا - خیابان زارع - نبش کوچه فاتح

جزوات و تکالیف مربوط به رشته کارافرینی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران را در این سایت بدون محدودیت دانلود نمایید و استفاده کنید .